Barselslæsegruppe

Er du på barsel i København? Kunne du godt tænke dig at være med i en barselslæsegruppe? Så er du kommet til det rette sted!

Vi mødes én gang om ugen og diskuterer en til to noveller eller andre former for korte skønlitterære tekster, som vi har læst på forhånd. Vi læser god litteratur og snakker om, hvad vi har læst. Det er hyggeligt, og vi plejer at have gode og væsentlige samtaler.

Alle kan være med, både hvis man er sådan en, der spiser bøger til morgenmad, og hvis man er sådan en, der ikke rigtigt læser, men godt kunne tænke sig at gøre det. Du får udleveret teksterne på mail inden.

Et udpluk af forfattere, vi indtil videre har læst: Karen Blixen, Caroline Albertine Minor, Kjell Askildsen, Raymond Carver, Tove Ditlevsen, Franz Kafka, Emma Bess, Pia Juul, Jens Smærup Sørensen, Anton Tjekov, Ali Smith, Judith Hermann, Alice Munro, Helle Helle, Suzanne Brøgger, Lorrie Moore og David Vann.

Det foregår i Sct. Andreas Kirke – på hjørnet lige over for Botanisk have. Der er et hold både om tirsdagen og om torsdagen, begge dage 10-12.

Det koster 150,- for et forløb, som er seks gange i alt. Man må gerne tilmelde sig til flere forløb igen.

Det starter nye hold op i uge 8/9. Der er deltagerbegrænsning på max 10.

Skriv til: annachristhompson@gmail.com, hvis du vil tilmelde dig og/eller har spørgsmål.

Læs mere om barselslæsning.