Jagten på det evige liv

Særarrangement

http://www.natkirken.dk/wp-content/uploads/2020/08/118026574_3614680741884659_3953068623694060905_o.jpgJagten på det evige liv

Særligt arrangement denne aften i et samarbejde mellem Natkirken, Københavns Stift og Golden Days.
Det er de unge år, der er temaet for en sanselig og eftertænksom aften i Københavns Domkirkes smukke rammer.

Lyt med, når 2 præster med power og 2 podcastere deler deres erfaringer om livet, pulsen og glæden – der standses af døden og forfaldet som et grundvilkår – uanset alder.

Gå med og lad dig føre gennem aftenen med kloge ord om døden og det evige liv godt krydret med et visuelt lydunivers, når præsten er DJ og kirkens hvælvinger flyder sammen i lys og billeder. Vi jager det evige liv – men vi skal gennem døden for at gribe evigheden!

Mennesket er som et æbletræ i maj med knob og blomst i al sin skønhed, mens vi er unge og usårlige, dog sætter årene sine spor i vores grene, så vi ældes. Men vi vil ikke ældes – vi vil jagte den evige ungdom og hverken ældes eller standses. Vi glemmer bare en ting, døden følger med og minder os om, at der er meget visdom at hente, når døden kommer ind på livet. Vi kan og skal ikke løbe fra den, for den skænker os træets frugt – vores livsvigtige erfaringer!
Døden minder os om at vi skal leve nu! En totaloplevelse af musik, ord og interaktive installationer i en skøn blanding.

Vær med hele aftenen eller drop ind og pluk hvad du har lyst til!