Barselslæsekreds

barselslaesekreds

Ny læsekreds for barslende…!

Mange forældre keder sig eller føler sig ensomme på barsel, samtidig med at de mangler intellektuel stimulering – fx i form af en kvalificeret og faglig samtale, hvor de kan deltage med en baby på armen.

Barselslæsekreds er en læsekreds for mødre og fædre på barsel. Vi mødes hver uge over fem formiddage til en samtale om litteratur. Temaet er noveller, der læses hjemmefra. Én novelle til hver gang. Teksterne bliver udleveret pr. mail.

I barselslæsekredsen vil vi sammen skabe et rum for en åben samtale om litteratur på et højt niveau – samtidig med at det er trygt at medbringe sin baby – med alt hvad det medfører af amning, gråd, bleskift og gylp!

Første gang er tirsdag d. 6. marts kl. 10-12.

Det er gratis at deltage. Deltagerantallet er begrænset til 15. Tilmelding efter først-til-mølle.

Har du spørgsmål til forløbet og/eller vil du tilmelde dig, så skriv eller ring til annachristhompson@gmail.com eller 27 14 74 38.

Sted: Sct. Andreas Kirke, Gothersgade 148, 1123 Kbh. K

Kursusleder:
Anna Chris Thompson.
Cand.mag. i litteraturhistorie, bognørd, litteraturformidler.

Barselslæsekredsen hører under Natkirkens Litteraturskole og finansieres af Vor Frue Sogns Menighedspleje.