Det Vertikale Værksted

det-vertikale-vaerksted-facebook-02

Hvordan finder man ord for det, der giver livet allermest mening? Hvordan skaber man en levende og nærværende tekst og udtrykker en religiøs, åndelig, spirituel oplevelse, så også andre kan få glæde af den?

Lørdag den 10/2 kl.10-14.30:
Fra oplevelse til tekst.
Vi fokuserer på religiøse, spirituelle og eksistentielle oplevelser i spændingsfeltet mellem virkelighed og fiktion – ved forfatter Sofie Kragh-Müller.

Mandag den 19/2 kl.16.30-19.30:
Salmer
Salmer er en mulighed for at reflektere over alle områder af menneskelivet. Vi hører om, hvordan en salme er blevet til og bliver selv sat i gang med at en skrive en – ved sognepræst og salmedigter Christiane Gammeltoft-Hansen.

Mandag den 26/2 kl.16.30-19.30:
Haiku & sansning
Hvordan får vi aflivet klicheerne og gjort sproget levende og nyt? Haiku starter altid i sanserne og tvinger os til at se verden ‘forfra’ – ved forfatter Adda Djørup.

Mandag den 5/3 kl.16.30-19.30:
Prædiken
Om at skrive prædiken. Vi arbejder med forskellige måder at komme ind på livet af en evangelietekst og kaster os ud i selv at skrive en prædiken – ved sognepræst Steffen Ringgaard Andresen.

Lørdag 10/3 kl.10-14.30:
Tekstarbejde
Vi arbejder med den tekst, du ønsker at gå i dybden med og ønsker at læse op til den afsluttende oplæsning i Natkirken – ved forfatter Sofie Kragh-Müller.

Torsdag d. 15/3 kl.20.30-ca. 21
Oplæsning i Natkirken, Københavns Domkirke.

det-vertikale-vaerksted-facebook

Pris: 400 kr.

Undervisere:

Forfatterne Sofie Kragh-Müller og Adda Djørup samt sognepræsterne Christiane Gammeltoft-Hansen og Steffen Ringgard Andresen.

Tilmelding til kursusleder:

Natkirkepræst Signe Malene Berg på:

pastorberg@domkirken.dk