Fordybelse og Andagt

galleri_6

Torsdag d. 12. Oktober kl. 20-24

Sopran i Kirkerummet fra kl. 20.30 og gennem aftenen: sopran Anna Rosengren Bruun.

Oplev kirkerummet det smukke kirkerum i den dæmpede belysning.

NadverAndagt kl. 22 i Natkirkens mørke. En kort, enkel og meditativ andagtsform, hvor alle er velkommen.

Domkirken i København

Denne aften med præst Christian Monrad og aftens sanger. Andagten består af tekstlæsning, salmesang og en lille prædiken til eftertanke fra præsten, – alt sammen i en enkel form og fordybende og meditativ stemning.

Under andagten er der altid mulighed for at tænde et lys for dem eller det som du vil sende en tanke til.

Denne aften prædikes over følgende tekst:

Da farisæerne hørte, at Jesus havde lukket munden på saddukæerne, samledes de, og en af dem, en lovkyndig, spurgte ham for at sætte ham på prøve: »Mester, hvad er det største bud i loven?« Han sagde til ham: » ›Du skal elske Herren din Gud af hele dit hjerte og af hele din sjæl og af hele dit sind.‹ Det er det største og det første bud. 6241158445_a47a8af252Men der er et andet, som står lige med det: ›Du skal elske din næste som dig selv.‹ På de to bud hviler hele loven og profeterne.« Mens farisæerne var forsamlet, spurgte Jesus dem: »Hvad mener I om Kristus? Hvis søn er han?« De svarede: »Davids.« Han sagde til dem: »Hvordan kan David så ved Ånden kalde ham herre og sige: ›Herren sagde til min herre: Sæt dig ved min højre hånd, indtil jeg får lagt dine fjender under dine fødder?‹ Når David altså kalder ham herre, hvordan kan han så være hans søn?« Ingen kunne svare ham et ord, og fra den dag turde heller ingen længere spørge ham om noget.