Fælleslæsning med temaet ‘Forsoning’

Kom og vær med, når Natkirken igen arrangerer fælleslæsning, hvor vi skal læse god skønlitteratur.

Vi mødes første gang tirsdag d. 2. april kl. 19-21 i Sct. Andreas Kirke.

Forløbet varer ti tirsdage i alt. Alle kan være med, og det kræver ingen forberedelse.

Vi læser teksterne op på stedet. Overskriften for denne sæson er ‘Forsoning’, hvilket de skønlitterære tekster på den ene eller anden måde tematiserer; nogle direkte, andre indirekte.

Med udgangspunkt i teksterne vil vi blandt andet i fællesskab stille spørgsmålene: Hvad er forsoning? Er forsoning en pligt? Hvornår er forsoning umulig? Er der en forskel på accept og forsoning? Hvordan forsoner man sig?

Vi kommer til at læse både noveller, kortprosa og digte.

Det er gratis at være med, men kræver tilmelding.

Der vil være kaffe og te, og du vil få teksterne udleveret på print.

Der er 13 pladser i alt.

Skriv til annachristhompson@gmail.com for tilmelding (først-til-mølle) eller spørgsmål.

Læsegruppeleder er Anna Chris Thompson, cand.mag. i litteraturhistorie og fast tilknyttet Natkirkens litteraturafdeling.