Fortid møder Nutid!

Fredag d. 12. Juli kl. 21.

Det er smukt, smudsigt og temperamentsfuldt, når Nana Nørgaard (vokal) og Oscar Alvarez Rifbjerg (piano) sammen indtager Natkirkens magiske univers.

Oscar Alvarez Rifbjerg er opvokset i Sevilla med flamenco og poesi og har jazz helt ud i fingerspidserne, mens Nana Nørgaard er født i Pisserenden i København og har tilbragt det meste af livet med en elektrisk guitar og et buldrende trommesæt i ryggen.

Når de kaster genrene af sig, står de tilbage med deres instrumenter og temperamenter.
De vidste sidste sommer i Natkirken, hvor stærkt de står sammen, når deres samspil udfolder sig i kirkerummet mellem væggenes rene flader og Thorvaldsens ikoniske Jesus- og 12 apostelfigurer.

Fortid møder nutid i øjeblikket!

De to unge musikere deler den rå, ærlige tilgang til musikken, og sammen med iagtageren bevæger de sig ind i et mørkt, romantisk univers, der klinger af kærlighedens store og stride følelser, bundet i begær, uforløste drømme og naiv forblændelse.