Det Vertikale Værksted: Menneskeportrætter

Claus Handberg Christensen

På Det Vertikale Værksteds temahold i efteråret 2020, skal vi fokusere på at læse og fremskrive nuancerede menneskeportrætter, som modsvarer de stereotype fremstillinger, der omgiver os.

Vi skal læse forfattere hvor der tilsyneladende ikke er grænser for, hvor langt de kan se ind i hovedet på folk, vi skal ind i gråtonerne og lave et andet tværsnit af mennesket. Det kommer til at foregå gennem oplæg, samtaler og skriveøvelser.

Digter og billedkunstner Claus Handberg Christensen underviser over 5 søndage i efteråret.

Claus Handberg Christensen (f. 1970) bevæger han sig som kunstner mellem lyrik, fotografi, billedkunst og musik. Siden sin lyriske debut ”320 pund” i 2001 har han både udgivet digtsamlinger, en cd og lavet radio på DR.

Der optræder en rastløshed eller utilpashed i Claus Handberg Christensens litterære arbejde som italesætter menneskets grundlæggende ensomhed og eksistentielle stræben efter svar.

Claus Handberg Christensen fik sit populære gennembrud med udgivelsen ”Tak for mørket, far” i 2009, der var en personlig bekendelsespoesi om hans skilsmisse, og senest har han rendyrket det personlige udsagn i ”Vore mødre dør”, der blev nomineret til Montanas Litteraturpris 2016.

 

Fem søndage kl. 13-16: 6/9, 27/9, 18/10, 8/11, 29/11.

Sted: Sct. Andreas kirke, Gothersgade 148, 1123 K

Deltagerpris: 600 kr. for de fem gange inkl. kaffe/te. Tilmelding er bindende og det forventes, at man møder op alle fem gange.

Tilmelding her.