Det Vertikale Værksted – et skrivekursus i bøn!

skriv

Det Vertikale Værksted er et skrivekursus i bøn, prædiken og poesi, som udbydes af Natkirken i Vor Frue Kirke – Københavns Domkirke.

Vi mødes 2 lørdage og 3 torsdage i Sct. Andreas Kirke i løbet af januar, feburar og marts måned og afslutter forløbet med oplæsning (for dem som har lyst) i Natkirken torsdag 28. marts kl. 20.30.

Deltagerantal: Max. 9 (efter først til mølle)

Undervisere: Forfatterne Sofie Kragh-Müller, Pernille Tønnesen og Pablo Llambías samt sognepræst Annette Molin Brautsch.

Tilmelding: Tilmelding til Det Vertikale Værksted, forår 2019, skal ske via tilmeldings- og betalingsformular, som du modtager digitalt ved at skrive til kursusleder Signe Malene Berg på e-mail: pastorberg@domkirken.dk

Prisen er 400,- kr. pr. deltager, som betales samtidig med tilmelding.

Adresse: Sct. Andreas Kirke Gothersgade 148, 1123 København K.

PROGRAM:post-1375009

Lørdag den 26/1 kl.10-14.30

Fra oplevelse til tekst

Vi fokuserer på religiøse, spirituelle og eksistentielle oplevelser i spændingsfeltet mellem virkelighed og fiktion. Ved forfatter Sofie Kragh-Müller.

Torsdag den 7/2 kl.16.30-19.30

Prædiken

Vi arbejder med forskellige måder at komme ind på livet af en evangelietekst, hvor vi gør brug af vore sanser, og kaster os ud i at skrive en prædiken. Ved sognepræst Annette Molin Brautsch.

Torsdag den 21/2 kl.16.30-19.30

Hvad er litteratur?

Vi undersøger, hvad litteratur er gennem samtale med eksempler og forsøg. Ved forfatter og underviser Pernille Tønnesen.

Torsdag den 7/3 kl.16.30-19.30

Stof, sanselighed og form i salmeskrivning

Vi arbejder på at skrive stof frem, gøre det sanseligt, samt give det form til brug for en salme. Ved forfatter og underviser Pablo Llambías.

Lørdag den 23/3 kl.10-14.30

Tekstarbejde

Vi arbejder med den tekst, du ønsker at gå i dybden med. Tilgangen vil være tekstens potentiale, og der vil blive givet individuelle opgaver i relation til den konkrete tekst. Altså ingen røde streger. Ved forfatter og underviser Sofie Kragh-Müller.

Torsdag den 28/3 kl.20.30-21

Oplæsning i Natkirken, Københavns Domkirke