Natkirkens Sommerskriveskole 4.-6. juni 2020

Sæt kryds i kalenderen i dagene d. 4.-6. juni, hvis du vil deltage i Natkirkens Sommerskriveskole, som denne sommer afholdes for 3. gang.

Sommerskriveskolen har til huse i Sct. Andreas kirke, som hører til Vor Frue sogn, – kirken ligger på hjørnet af Gothersgade og Øster Farimagsgade i København.

I år er det overordnede tema: ”Ordet, jorden og Ånden.”

Med Natkirkens Sommerskriveskole 2020 ønsker vi at nærme os menneske- og jordelivet med undren og forundring.

Hvor finder vi Ånden? Er den flygtig som fuglens flugt over steppen eller fast som den grund, vi står på?

Er Ånden konkret og fysisk som jord under neglene? Lader den sig indfange i et ord eller i en mælkebøtte – eller hvor i menneskets liv på jorden er Ånden til stede?

Måske kan vi se ånden i alt, der grønnes, høre den som jordens dybe bas, og mærke den som en guddommelig varme, der ånder på øjet, når det græder.

Gennem tre dages skriveworkshops vil vi med forskellige temaer og tilgange give ord til Ånden som skabelsens og sansningens dybe sammenhæng. Vi har inviteret en række dygtige og inspirerende forfattere, som i løbet af de 3 dage tilsammen vil afholde femten forskellige skriveworkshops.

Det endelige program, pris og tilmelding kommer i starten af marts.