Taizé i Vor Frue

Taize3-2

Taizesang i Natkirken søndag d. 1. Oktober kl. 19-23

Taize er et økumenisk klosterfællesskab i Frankrig, hvor især unge mennesker valfarter til i tusindvis hvert eneste år, for at søge den særlige enkle og dybe form for spiritualitet, som er i dette fællesskab. Taize-sangene er udviklet i klosterfællesskabet som en enkel måde at samle mennesker på i bøn. Sangene er flerstemmige og enkle at lære.

Kl. 19-19.50: TAIZÉ WORKSHOP hvor der er mulighed for at lære og indøve Taize-sangene inden Taize-andagten kl. 20.

Kl. 20-20.45: HEAVENLY HOUR. Taize-andagt, sang og meditation. Under ledelse af korleder Elisabeth Ørsnes Gadegaard og natkirkekoordinator Liselotte Wiemer.

Kl. 21.30: TAIZÉ BY HEART. Vi samles omkring lysgloben og synger natten ind til improviserede, meditative taize-sange. Alle kan være med og vi fortsætter til stemmerne forsvinder i mørket.

Kl. 22.30: AftenBøn med velsignelse