Frivillig i Natkirken?

Hvis du vil have et indblik i et anderledes og nærværende kirkeliv, så er Natkirken stedet!

Vi har brug for frivillige kræfter, som kan hjælpe med at løfte de mange opgaver, der er i forbindelse med vores åbningsaftener. Hvad enten det er aftener med gudstjenester, chillout-arrangementer, koraftener eller dj-events.

Så har du lyst til at få et indblik i et alternativt københavnsk kirkeliv, så er Natkirken det rette sted for dig. Her har du mulighed for at opleve en anden måde at gå i kirke på samtidig med, at du får mulighed for at sætte dit præg på kirkerummets atomosfære.

Du vil som frivillig være med til at afholde kirke- og kulturevents i Natkirken, og du vil dermed skulle indgå som en del af det praktiske frivilligteam, der får arrangementerne til at køre rundt. Dette betyder blandt andet, at du skal være behjælpelig med klargørelse til diverse arrangementer, møde og tale med de mennesker der kommer i løbet af aftenen og løbende sørge for, at der hele tiden er netop den stemning, som Natkirken indbyder til.

Vi kan tilbyde:

• At du bliver en del af en frivilligkultur, hvor du på hver vagt vil bidrage positivt til et kirkeliv, der giver menig for rigtig mange mennesker.
• Indsigt i forskellige måder at skabe og arrangere kirkeliv på.
• Indblik i menneskers mangfoldige måder at bruge kirkerummet på.
• Medansvar for at Natkirken kan fungere og dermed medansvar for mange menneskers kirke- og åndsliv.

Vi forventer:
• At du har lyst til at være “den praktiske gris”.
• At du har lyst og overskud til, i øjenhøjde og med imødekommenhed, at møde de mennesker, der benytter sig af kirkerummet.
• At du har lyst til og mod på at være kirkerummets øjne og opsynsmand.
• At du forpligter dig til en vagt om måneden fredag eller søndag fra kl. 18.00-01.00.

Kontakt:
Hvis ovenstående har fanget din interesse, eller du blot vil vide mere om det frivillige arbejde i Natkirken så kontakt frivilligkoordinator Thyra Sisse Jensen på telefon 61557259 eller pr. mail Thyra@natkirken.dk.
Vi glæder os til at høre fra dig!