Program

Det vertikale Værksted

Et skrivekursus i bøn, salme og poesi.

Mandag den 3/2 kl.16.30-19.30:

Den personlige skrivning

Den første undervisningsgang skal vi arbejde med at finde den personlige stemme gennem forskellige skriveøvelser. Målet er at åbne rummet for den personlige og litterære skrivning. I kommer også til at dele jeres tekster med hinanden i mindre grupper.
Ved forfatter Mirian Due.

Mandag den 17/2 kl.16.30-19.30:

Bøn

Bøn hører til kærlighedens sprog og er den samtale, vi kan have med en, vi har tillid til. Derfor er enhver ærlig bøn også en god bøn. Den kan være lang eller kort, den kan være med eller uden ord. Til denne undervisningsgang vil I blive introduceret for de to store bønstraditioner fra kristendommen og lave skriveøvelser inden for begge.
Ved fængselspræst Susanne Christiansen & natkirkepræst Signe Malene Berg.

Mandag den 16/3 kl.16.30-19.30:

Den sanselige bibel

Bibelen er et skatkammer af kloge ord om livet, døden og evigheden. Billederne af Gud er mange og vi går på opdagelse i dem og prøver selv at smage på de bibelske tekster ved at tilsætte dem vores egne ord.
Ved sognepræst Annette Molin Brautsch.

Mandag den 30/3 kl.16.30-19.30:

Jorden kalder!

Skal vi ha’ en fremtid, må vi lære at tænke ’planetarisk’, påstår digteren Theis Ørnsbo. Det vil sige indse, at vi er udleveret naturen i en næsten religiøs grad.
I denne workshop prøver vi at tage den ’udlevering’ alvorligt. Vi vil pille al emballagen, alle klicheerne, alt flæsket væk – og nå ind til det sted, hvor ordene igen begynder at leve og trække vejret. Husk gåsko!
Ved sognepræst, litteraturanmelder og foredragsholder Liselotte Wiemer.

Mandag 20/4 kl.16.30-19.30:

Tekstarbejde

Vi arbejder i dybden med en af dine tekster fra forløbet, som du selv vælger. Det sker ved, at teksten genskrives ud fra et benspænd og ved, at vi læser teksterne sammen og giver tekstkritik.
Ved forfatter Mirian Due.

Torsdag d. 30/4 kl.19.30:

Oplæsning i NatkirkenKøbenhavns Domkirke For dem, der har lyst & mod.

Tilmelding